Etusivu/Meillä tapahtuu/Kaupungin tapahtumat/Sataman valot/Esiintyjät

Esiintyjät

Taidekoulu Estradi

Taidekoulu estradi on uutta luova, elämäniloinen ja energinen yhteisö, joka toimii eettisten periaatteiden mukaisesti.
Taidekoulu Estradi on taiteen perusopetusta antava monitaiteinen oppilaitos, jossa kolme eri esittävän taiteen taiteenlajia - rytmimusiikki, sirkustaide ja teatteritaide- toimivat saman koulun sisällä tiiviisti yhdessä ja rinnakkain. Opetusta annetaan kaiken ikäisille.

Taidekoulu Estradi tuottaa Sataman Valot tapahtuman yhdessä Lappeenrannan kaupungin kanssa.
 

LUT-yliopisto

LAB-ammattikorkeakoulu

Aston Kalmari

Aston Kalmari on Lappeenrannassa 2018 perustettu nelihenkinen rockyhtye. 

Aktiviisesti ympäri Suomea keikkallut bändi tunnetaan energisestä live-esiintymisestään ja koskettavista suomenkielisistä lyriikoistaan. 

Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Älä rakastu minuun, Äiti oli taas oikeessa ja Sininen huone. 

Aston Kalmari on: Aleksi Arola - Laulu ja kitara

Samu Pellikka - Kitara ja taustalalu

Ville Vuorio - Basso ja taustalaulu

Markus Tuhkalainen - Rummut

Etelä-Karjalan kansalaisopisto EKKO

Etelä-Karjalan kansalaisopisto (EKKO) tuo harrastusmahdollisuudet lähelle sinua Lappeenrannassa, ja Luumäellä. EKKO tarjoaa opetusta kädentaidoissa, kuvataiteessa, kielissä, musiikissa, tietotekniikassa ja yhteiskunnallisissa aineissa. Lisäksi EKKO tarjoaa monipuolisen kattauksen liikunta-, tanssi- ja hyvinvointikursseja. Syyskaudella 2022 on tarjolla myös runsaasti etäopetusta eri ainealoissa. Yleisöluennot käynnistyvät syyskauden alussa.  EKKO järjestää syksyllä myös ilmaista digikoulutusta ja digineuvontaa työikäisille. Digikoulutuksista ja joistakin kielten kursseista voi suorittaa osaamismerkkejä. Kaikista kursseista saa lisätietoa EKKOn infopisteeltä ja opiston toimistosta, Pohjolankatu 27.


klo 19.35-19.55 päälavan edustalla

Irlantilainen tanssi

Irlantilainen kansantanssi mainitaan ensimmäisen kerran kirjoituksissa jo 1600-luvulla. Tanssimestarit kiersivät kylissä opettamassa tanssia. Vuonna 1994 Eurovison laulukilpailun Riverdance-väliaikaesitys toi tanssin suuren yleisön tietoisuuteen. Irlantilainen tanssi on hauska, mielenkiintoinen ja jännittävä harrastus kaikille tanssista pitäville. Ensin Natassia Belaya esiintyy tanssiryhmänsä kanssa ja sitten myös katsojilla on mahdollisuus tulla mukaan askeltamaan Riverdancen tahtiin.

Joutsenon Opisto

Joutsenon Opisto “Where sustainability meets education”


Joutsenon Opisto on omaa toimintaansa jatkuvasti kehittävä ja uudistava, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansanopisto. Meillä voi opiskella kieliä, kuvataidetta ja monipuolisesti eri yliopisto-opintoja. Opisto sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Lappeenrannassa, Joutsenon kaupunginosassa. Joutsenon Opiston tavoitteena on olla ekososiaalisen sivistyksen edelläkävijä vuoteen 2035 mennessä. Kestävä kehitys luokin perustan Joutsenon Opiston toiminnalle. 

 

Kumaus

Lappeenranta Big Band

Lappeenranta Big Bandin laaja ohjelmisto käsittää niin jazz-musiikin helmiä kuin tanssimusiikkia ja elokuva- ja musikaalisävelmiä sekä soulia, rockia, iskelmää, poppia... Big Bandin toiminta on aktiivista ja esiintymisiä on isommista konserteista erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Lappeenrannan Tanssiurheilijat

Lappeenrannan tanssiurheilijat tarjoaa vakio- ja latinalaistansseja kaikenikäisille ja tasoisille harrastajille. Laadukkaan ohjauksen ja valmennuksen kautta on mahdollista siirtyä kilpailemaan, mutta tanssista voi nauttia myös pelkästään omaksi iloksi. Kilpatanssin harrastajat opettelevat yhteensä kymmenen eri tanssia: hidas valssi, tango, wiener valssi, foxtrot, quickstep, samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Jokaisella tanssilla on oma ainutlaatuinen luonne, rytmi ja tekniikka, ja harrastajan onkin aina mahdollista oppia uutta ja kehittyä lisää tanssijana. Tärkeintä on kuitenkin alusta alkaen nauttia tanssin hurmasta!

LOMA Cheerleaders

MIELI Etelä-Karjalan mielenterveys ry

MIELI Etelä-Karjalan mielenterveys ry esittäytyy. Tule kirjoittamaan oman mielesi motivaatiolause hyvän mielen -pyykkinarullemme ja kuulemaan lisää toiminnoistamme.

Taito Käsityö ja Muotoilukoulu

Tulevaisuuden suunnittelijat, muotoilijat ja käsityön harrastajat kasvavat käsityö- ja muotoilukoulussa! Tykkäätkö rakennella ja tehdä käsitöitä? Haluatko oppia miten ommellaan, kudotaan, nikkaroidaan tai kiinnostaisiko savityöt? Kaikkea tätä ja paljon muuta oppii käsityö- ja muotoilukoulussa. Tervetuloa Satamanvalot -tapahtumaan Merkillinen juttu -käsityöpajaan!

 

Mukana myös

Suomen Punainen Risti (SPR)

Suomen Unicef

Lappeenrannan kuvataidekoulu

Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metku

Mannerheimin lastensuojeluliitto Kaakkois-Suomen piiri

Lappeenrannan tanssiopisto

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Säilättäret

Lappeenrannan Musiikkiopisto

Kumaus

Rumpuryhmä Percussäo, Respeite CapoeiraLappeenranta

Meena Menninkäinen 

Las Individuales

Niilin Helmet

Heroes

Lappeenrannan evankelisluterilainen seurakunta

Lappeenrannan joogakerho

Suomen luonnonsuojeluliitto

Etelä-Karjalan kuorot

Karjalan Laulu-Veikot

Etelä-karjalan jätehuolto Oy

ITCCA Lappeenranta

Lappeenrannan moottoriveneseura

Lappeenrannan pursiseura

Lappeenrannan meripelastusseura