Etusivu/Meillä tapahtuu/Kesän avaus ja kesäkonsertit/Bändi-illat

Bändi-illat

therivet.JPG

Kesällä Satamatorin bändi-illoissa 12.6. ja 21.8. esiintyy lukuisia Etelä-Karjalan aktiivisia artisteja. Lappeenranta ja muu Karjala on perinteisesti ollut metallimusiikin tyyssija, joten luontevasti myös bändi-illoissa on tarjolla runsaasti tukanpyöritystä. Sekaan mahtuu kuitenkin myös kevyempää rockia sekä pop-musiikkia.

Suurin osa artisteista on kotoisin Lappeenrannasta, Joutsenosta, Imatralta tai Lemiltä. On mahtavaa nähdä kuinka runsaasti taidokkaita ja monipuolisia artisteja löytyy ihan omasta kylästä. Aina ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi maailmanluokan starojen kukkoilusta Hartwall-areenalla, vaan korkeaa laatua tarjoillaan jo Lappeenrannan Satamatorilla. Todennäköisesti löydät bändi-illoista itsellesi jopa uusia näkökulmia musiikkimakuusi. Yleensä juuri tuoreemmat aktit ovat eniten tuomassa maailman musiikkitarjontaan uusia tuulia.

Bändi-iltojen ohjelma-aikataulut

12.6.
klo 18:00 Ilmaisjakelu
klo 19:00 Akory
klo 20:00 Royal Max
klo 21:00 Lowlife Hero

21.8.
klo 17:00 Soul Of Eternity
klo 18:00 Nakit ja Muusa

klo 19:00 Sammuneet Lyhdyt
klo 20:00 The Rivet
klo 21:00 Aston Kalmari

Akory

Akory on Lemiläinen nuoren sukupolven death / trash metallibändi.

Aston Kalmari

Aston Kalmari on raikas ja energinen suomirock-yhtye Lappeenrannasta. Astoneiden musiikkia sävyttävät tarinaa kertovat lyriikat, tiukka poljento ja valtavat kertosäkeet!

Ilmaisjakelu

Lowlife Hero

Nakit ja Muusa

Royal Max

Sammuneet Lyhdyt

The Rivet