Etusivu/Meillä tapahtuu/Kesäteatterit 2019

Kesäteatterit 2019

Lappeenrannan kesäteatteri

Viime vuonna yleisöennätyksensä tehneen Lappeenrannan kesäteatterin kesän 2019 näytelmä on nimeltään Olen suomalainen. Näytelmä on komediallinen musiikkinäytelmä, joka kertoo rakastetun tulkitsijan, Kari Tapion elämästä ja urasta iloneen ja suruineen, loistoineen ja kommelluksineen. Näytelmässä kuullaan Kari Tapion suurimpia hittejä, jotka yhdessä dialogin kanssa muodostavat mieleenpainuvan kuvan upeaäänisestä taiteilijasta.

Esitysaika: 25.6.-3.8. Lisätietoja Lappeenrannan kesäteatterin verkkosivustolla.

Pulsan aseman kesäteatterissa: RATA-Ryhmä - Juakse ko hullu!

Saara, kuusivuotias urheilijalupaus, juoksee ja on täynnä energiaa, joka purkautuu niin rajusti, että kirkkokin halkeaa. Saaran voimia tarvitaan, sillä Härmän perheen asiat ovat pahemman kerran sekaisin. Äiti odottaa lasta, mutta isä ei saa käynnistettyä talon rakentamista, vaan perhe asuu yhä metsässä. Kosti-setä etsii elämänkumppania lehti-ilmoituksista, ja kylän pappi on epätoivoisen rakastunut äitiin. Vastuu lankeaa Saaralle, ja se on lapselle niin suuri, että Aino-mummon täytyy ottaa yhä uudestaan ohjat käsiinsä, vaikka sitten joutuisi nousemaan arkusta omissa hautajaisissaan.

Pulsan aseman kesäteatterissa ollaan tänä kesänä modernin draamakomedian kimpussa. Rataryhmän seitsenhenkinen näyttelijäensemble heittäytyy, naurattaa, musisoi, liikkuu ja liikuttaa yleisöä jo kuudetta kesää Pulsan luonnonkauniilla näyttämöllä.

Esitysaika: 3.-26.7.

Lisätietoja RATA-ryhmän Facebook-sivulla.

Draamakomedia JURMU – Aholan kesäteatteri esittää!

Esitysaika: 27.6.-14.7.

Lisätietoja Aholan kesäteatterin sivuilla.