Etusivu/Meillä tapahtuu/Willimiehen Coverit

Willimiehen Coverit

HITTEJÄ PAIKALLISIN VOIMIN

Lauantaina 29.6.2019 järjestettävissä Willimiehen Covereissa kahdeksan paikallista bändiä esittää rock-covereita Marianaukiolla klo 14-22.

klo 14-15 Sammuneet Lyhdyt
klo 15-16 SkinEffect
klo 16-17 Black Papat
klo 17-18 Protection Earth
klo 18-19 The Himmel
klo 19-20 Rokkikone
klo 20-21 Sham
klo 21-22 Karelian Rokkikone

Sammuneet Lyhdyt

Sammuneet lyhdyt on perustettu 14.1.2017. Elokuussa 2018 bändiin tuli uusi basisti, monissa kokoonpanoissa soittanut Heikki Kärkkäinen. Bändi soittaa kotimasta pop / rock musiikkia.

Kokoonpano: Marko Tissari (laulu ja komppikitara), Sami Vainikka (soolokitara ja laulu), Heikki Kärkkäinen (basso ja laulu), Topias Muhonen (rummut).

Sammuneet Lyhdyt.jpg

 

SkinEffect

SkinEffect sai alkunsa työporukan yhteisestä harrastuksesta ja on 15 vuotisen evoluutionsa aikana kehittynyt nykyiseen muotoonsa, joka on kombinaatio elämänkokemusta ja nuorta energiää. Alkuperäinen johtoajatus säännöllisestä pään tuulettamisesta bändikämpällä rokkia paiskoen on säilynyt läpi vuosien. Yleisö on päässyt nauttimaan SkinEffectin ilosanomasta häissä, synttäreillä, pikkujouluissa, firman juhlissa jne. Bändi tukeutuu vahvasti sekä suomen- että englanninkieliseen menevään bilerock-genreen.

Kokoonpano: Anni Vesterinen (laulu), Ossi Huovinen (rummut, taustalaulu), Sami Auvinen (basso), Lasse Laurila (kitara, taustalaulu), Tony Vesterinen (kitara), Kimmo Tolsa (koskettimet).

SkinEffect.jpg

 

Black Papat

Black Papat soittaa rock-musiikin klassikkokappaleita vuosien 1960-2000 väliltä. Yhtyeen repertuaarista löytyy tuotantoa yhtyeiltä kuten Thin Lizzy, Free, ZZ Top, Cream ja monia muita.

Kokoonpano: Karri Räisänen (laulu ja basso), Kari Manninen (laulu ja koskettimet), Pekka Nupponen (kitara), Joonas Nupponen (rummut).

Black Papat.jpg

 

Protection Earth

Kokeiluprojektina lähtenyt kokoonpano on päätynyt vuosien saatossa siihen pisteeseen, että voidaan vakavissamme puhua Heavy Metal-coverbändistä. Muutamien miehistönvaihdosten jälkeen vakiintunut kokoonpano läjäyttää esille mm. Iron Maidenia, Gunnareita ja Kissiä.

Energistä soitantaa teille tarjoaa Protection Earth.

!! Heavy Metal Covers For You Lovers !!

Vokaalinen äänen esille tuonti - Liisa Kurri, Matalat taajuudet - Pasi Pulli, Rytmilliset rymistykset - Niko Peltonen, Tilulii ja harmoniat - Pauli Parkkima, Epätahtimetronomi - Antti Pekonen.

Protection Earth.jpg

 

The Himmel

The Himmel on soittanut covereita jo lähes 20 vuotta. Esiintymisiä on kertynyt tänä aikana nelisenkymmentä lähinnä häissä ja erilaisissa firmojen tilaisuuksissa. Bändi perustettiin alun perin lappeenrantalaisen IT-talon työpaikkabändiksi, mutta ajan saatossa työpaikat ovat vaihtuneet kuten myös osa bändin jäsenistä. Kaveriporukan yhteinen musisointiharrastus on silti jatkunut.

The Himmel on soittanut ja soittaa yhä rokkia laajalla skaalalla. Repertuaarissa on kevyttä ja raskasta, hidasta ja nopeaa, uutta ja vanhaa. Tutuimpien hittien lisäksi on settiin valikoitunut myös erikoisempia kappaleita, joista monet ns. himmelöitynä eli hieman raskaammallla poljennolla.

Kokoonpano: Timo Rikkonen (laulu ja kitara), Juha Hinkkanen (rummut), Kari Lassila (kitara), Juhani Vihavainen (basso ja laulu), Ari Suutari (koskettimet), Keijo Marttinen (laulu).

The Himmel.jpg

 

Rokkikone

Jumalaare! Vuonna 2018 perustettu Rokkikone-Popeda-tribute paiskaa täyslaidallisen Popeda-hittejä 80-luvusta tähän päivään. Tutut biisit energisesti ja popedamaisesti esitettyinä saavat juhlakansan mukaan kerta toisensa jälkeen. Tämä bändi ei jätä bileitä kylmäksi!

Kokoonpano: Ville Rouhiainen (laulu), Tomi Malinen (kitara ja laulu), Harri Laakso (koskettimet), Olli Häsä (basso ja laulu), Ville Häsä (rummut).

Rokkikone.jpeg

 

Sham

SHAM on terapeuttinen tukikohta, jonka osa jäsenistä on vaikuttanut eri kokoonpanoissa aina 70-luvulta lähtien. Soittovuosia ei lasketa, vaan Lappeenranta - Taipalsaari akselilta oleva nykyinen kokoonpano noudattaakin 2003 perustetun bändin alkuperäistä ideologiaa esittäen eri aikakausien rytmimusiikin helmiä, joissa ainoastaan musiikilla on merkityksensä. And the band plays on...

Kokoonpano: Anssi Keskisaari (rummut), Pekka Melanen (laulu ja kitara), Asko Kavala (kitara), Harri Kannela (kitara), Risto Multaharju (basso), Kari Keskisaari (koskettimet).

Sham.jpg

 

Karelian Rokkikone

Karelian Rokkikone on alunperin perustettu melkein kymmenen vuotta sitten ja tyylisuuntana on aina ollut suomirokin klassikot. Kokoonpano on vähän vaihdellut vuosien saatossa, mutta nykyinen kokoonpano on ollut jo muutaman vuoden samana.

Kokoonpano: Heikki Miettinen (laulu), Tomi Aronen (kitara ja laulu), Mica Kemiläinen (kitara ja laulu), Timi Liimatta (basso), Sami Marjanen (rummut).

Karelian Rokkikone.jpg