Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Joulurauha julistetaan Lappeenrannassa verkon välityksellä jouluaattona klo 12
17.12.2020

Joulurauha julistetaan Lappeenrannassa verkon välityksellä jouluaattona klo 12

Perinteinen joulurauhan julistus toteutetaan tänä vuonna koronatilanteen vuoksi verkkolähetyksenä. Joulurauhan julistusta voi seurata 24.12. klo 12 alkaen osoitteessa www.lappeenranta.fi. Tilaisuus kuvataan etukäteen ja julkaistaan jouluaattona.

Jouluista maisemaa Marianaukiolla_kuva Minna Kivistö Lpr kaupunki 468x312.JPGJoulurauhan julistuksen lukee Lappeenrannan kaupunginsihteeri Tuomo Sallinen.
Tilaisuuden musiikista vastaavat Ratsuväen perinnesoittokunta sekä Kimpisen koulun musiikkiluokat 5M ja 6M kuoronjohtajinaan Elisa Malmi ja Elina Lamberg-Miettinen.

Lappeenrannassa joulurauha on julistettu Lappeenrannan, Lappeen ja Lauritsalan kuntaliitosvuodesta 1967 alkaen. Kaupungintalon edessä tilaisuus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1987. Sitä ennen joulurauha julistettiin Raatihuoneelta. Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallion mukaan julistuksen lukeminen siirtyi Lappeenrannan maistraatin pormestarilta kaupunginsihteerille vuonna 1993.

- Joulurauhan julistusta voi nyt poikkeusolosuhteiden vuoksi seurata ensimmäistä kertaa verkkolähetyksen kautta kotosalla keskellä omaa joulunviettoa.
Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan seuraamaan virtuaalista Lappeenrannan omaa joulurauhan julistusta.

Lappeenranta toivottaa kaikille hyvää, turvallista ja rauhallista joulua!

Joulurauhan julistus 24.12. klo 12, ohjelma:

Joulun kellot (säv. Armas Maasalo) – Ratsuväen perinnesoittokunta kapellimestari Antti Hirvikallion johdolla

Joulurauhan julistus – Lappeenrannan kaupunginsihteeri Tuomo Sallinen

Jouluvirsi nro 21 (säkeistöt 1., 2. ja 10.) - Kimpisen koulun 5M- ja 6M-musiikkiluokat ja opettajat Elisa Malmi ja Elina Lamberg-Miettinen sekä ja Ratsuväen perinnesoittokunta kapellimestari Hirvikallion johdolla.

Lisätietoja:
Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio
puh. 0400 155 597, jorma.kallio(a)lappeenranta.fi