Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Kulttuuritila Nuijamiehessä 23.9. luento ja avoin vanhempainilta – aiheena lapset perheen erotilanteessa
9.9.2019

Kulttuuritila Nuijamiehessä 23.9. luento ja avoin vanhempainilta – aiheena lapset perheen erotilanteessa

Kulttuuritila Nuijamiehessä järjestetään maanantaina 23.9. luento ja avoin vanhempainilta. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kummassakin tilaisuudessa keskustellaan lapsista perheen erotilanteessa.

Heli Pruuki_kuva Sofia Torvalds.jpgLuennolla ja avoimessa vanhempainillassa luennoitsijana kuullaan psykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti ja tietokirjailija Heli Pruukia. Hän työskentelee vanhemmuuden tuen erityisasiantuntijana.

Luento järjestetään klo 12–16 ja sen aiheena on Ei lapsia riidan keskelle! Luennon aikana käsitellään vanhemmuuden haasteita erokriisissä ja eron jälkeen sekä vanhemmuuden tukemista ja puheeksi ottamista.

Luennolle tulee ilmoittautua etukäteen sähköisesti verkossa 20.9. mennessä. Mukaan mahtuu 200 osallistujaa. Luennon järjestävät Lappeenrannan kaupunki, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri, Opintokeskus Sivis ja Etelä-Karjalan Perhetyön Kehittämisyhdistys ry.

Avoin vanhempainilta alkaa klo 18 ja päättyy klo 20. Illan aiheena on lapsen tukeminen perheen erotilanteessa. Tilaisuudessa käsitellään keinoja ja menetelmiä, joilla voi tukea lasta perheen erotilanteessa.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Avoimen vanhempainillan järjestävät Lappeenrannan kaupunki, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri, Etelä-Karjalan kesäyliopisto ja Etelä-Karjalan Perhetyön Kehittämisyhdistys ry.

Kuva: Heli Pruuki. Kuvaaja: Sofia Torvalds.

Lisätietoja:

Luennosta:

Marjaana Peronmaa,
puh. 050 358 8394, marjaana.peronmaa@mll.fi

Sari Niiranen,
puh. 044 722 3007,sari.niiranen@ek-perhetyo.fi

Ilmoittautuminen 20.9. mennessä:
https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/ammattilaistilaisuus

Avoimesta vanhempainillasta:

Nuorisotoimen koordinaattori Anu Koistinen
puh. 040 182 2083, anu.koistinen@lappeenranta.fi