Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Lappeenrannan Balettigaalan 2021 valmistelut ovat vauhdissa – luvassa voimaa, valoa ja tunnetta
1.2.2021

Lappeenrannan Balettigaalan 2021 valmistelut ovat vauhdissa – luvassa voimaa, valoa ja tunnetta

Lappeenrannan Balettigaala joutui viime vuonna pitämään välivuoden koronavirustilanteen vuoksi. Balettigaala on tarkoitus järjestää kuitenkin tänä vuonna, ja balettia nähdäänkin jälleen Lappeenrannan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä perjantaina 27.8. ja lauantaina 28.8.

Lappeenrannan Balettigaala_kuvaaja Stanislav Belyaevsky 480x320.jpgBalettigaalan taiteellisen johtajan Juhani Teräsvuoren mukaan valmistelut tämän vuoden gaalan toteuttamiseksi ovat täydessä vauhdissa.

- Tanssijat hiovat koreografioitaan ja harjoittelevat uusia teoksia, ja taustajoukot rakentavat ahkerasti korkeatasoista ja elämyksellistä tanssitapahtumaa.

Koronatilanne vaikuttaa edelleen jonkin verran gaalan järjestelyihin ja lopullinen ohjelmisto julkistetaan myöhemmin kevään aikana. Teräsvuori kuitenkin lupaa, että luvassa on tuttuun tapaan hienoja kansainvälisiä esiintyjiä ja esityksiä.

- Tanssissa on voimaa ja kulttuuritapahtumat ovat keskeinen osa ihmisten henkistä hyvinvointia. Haluammekin vuoden 2021 gaalaohjelmistolla tuottaa tanssin kautta valoa, voimaa ja suuria tunteita.

Vuoden 2020 Balettigaalan näytöksiin tehdyt lippuvaraukset on siirretty tämän vuoden Balettigaalaan. Lippuja on kuitenkin vielä myynnissä sekä perjantain että lauantain näytöksiin. Liput ovat myynnissä Lippupisteen toimipisteissä ja Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkissä.

Kuva: Lappeenrannan Balettigaala, kuvaaja Stanislav Belyaevsky

Lisätietoja:

Lappeenrannan Balettigaala, taiteellinen johtaja Juhani Teräsvuori, puh. 0400 417 795

Toiminnanjohtaja Irma Salomaa-Teräsvuori, puh. 050 594 1859

lappeenrannanbalettigaala@gmail.com

https://lappeenrannanbalettigaala.com/

Lappeenrannan kaupunki:

Viestintäjohtaja Alina Kujansivu,

puh. 040 724 8776, alina.kujansivu@lappeenranta.fi


Lipunmyyntiin liittyvät asiat:

Asiakaspalvelukeskus Winkki

Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta (kaupungintalo, 1. kerros)

Puh 05 616 2220, winkki@lappeenranta.fi

http://lappeenranta.fi/winkki