Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Lappeenrannan Kauppatorilla järjestetään kirpputoreja elokuussa sunnuntaisin
30.7.2020

Lappeenrannan Kauppatorilla järjestetään kirpputoreja elokuussa sunnuntaisin

Sunnuntaikirpputorit palaavat Lappeenrannan Kauppatorille elokuun ajaksi. Klo 8 avautuvat kirpputorit järjestetään 2.8., 9.8., 16.8., 23.8. ja 30.8.

Apulaistorivalvoja Jouko Hongiston mukaan kirpputoripaikan voi ostaa etukäteen joko sähköisesti tai torivalvojalta käteisellä paikan päällä kirpputoriaamuna klo 8 alkaen. Kauppatori_Lappeenrannan kaupunki.jpg

- Seuraamme kirpputorienkin osalta tarkasti koronatilannetta ja julkaisemme sähköisen paikkavarausmahdollisuuden vain viikoksi kerrallaan. Linkki sähköisen paikkavarauksen tekoon julkaistaan aina sitä koskevaa kirpputoria edeltävänä tiistaiaamuna.

Sunnuntaikirpputorille voi ostaa joko myyntikatoksen, konttikirppispaikan tai puolikkaan myyntiruudun, jonka varaaminen onnistuu ainoastaan paikan päällä. Lisätietoa hinnoittelusta ja linkki sähköisen paikkavarauksen tekoon löytyvät kaupungin verkkosivustolta.

Hongisto muistuttaa, että myynti, paikkojen omatoiminen varaaminen ja tavaroiden levittäminen torille ennen paikkamaksun suorittamista on kiellettyä.

- Lisäksi kirpputorihengen mukaisesti myynnissä tulisi olla vain omassa taloudessa käytössä ollutta tavaraa. Toivomme myös, että kirpputorin myyjät ja torilla asioivat huolehtivat tilanteen mukaisten ohjeistusten noudattamisesta huomioiden esimerkiksi tarvittavat turvavälit sekä erityisesti käsihygienian.

Lisätietoja:

Torivalvoja Marja Kultanen,
puh. 0400 658 291, marja.kultanen(a)lappeenranta.fi (tavoitettavissa 3.8. alkaen)

Apulaistorivalvoja Jouko Hongisto,
puh. 040 5790 660, jouko.hongisto(a)lappeenranta.fi