Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Lappeenrannan joulutorin kauppiashaku on alkanut ‒ myyjiksi etsitään jouluisia käsitöitä, lahjatuotteita, ruokaa ja taidetta myyviä toimijoita
22.7.2022

Lappeenrannan joulutorin kauppiashaku on alkanut ‒ myyjiksi etsitään jouluisia käsitöitä, lahjatuotteita, ruokaa ja taidetta myyviä toimijoita

Lappeenrannan perinteisen Joulutorin valmistelut ovat käynnistyneet. Suosittu joulutori järjestetään Lappeenrannan kauppatorilla 3.–23.12. välisenä aikana. Joulutorin kauppiashaku on alkanut ja myyjäksi voi ilmoittautua 31.8.2022 asti.

Lappeenrannan idyllisen joulutorin tunnelman luovat sen kauppiaat punaisine myyntimökkeineen. Torivalvoja Marja Kultanen kertoo, että mukaan voivat hakeajoulutori4 .JPG ensisijaisesti jouluisia käsitöitä, lahjatuotteita, ruokaa, taidetta tai koriste-esineitä myyvät paikalliset toimijat.

Mukaan voivat hakea niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin. Olisi mukavaa saada mukaan myös myyjiä, jotka voisivat järjestää myynnin ohessa työnäytöksiä, kuten puunveistoa tai takomista.

Mökin voi myös jakaa esimerkiksi yhdessä muiden toimijoiden, kuten pienyrittäjien tai käsityöläisten kesken, Kultanen vinkkaa. 

Vuokrattavia myyntimökkejä on tarjolla 16 kappaletta. Kultanen kertoo, että yhteen mökeistä etsitään toimijaa, joka voisi järjestää joulutorille myös ravintola- ja anniskelutoimintaa.

Toiveissa olisi saada joulutorille anniskelualue, jossa voisi nauttia jouluostosten lomassa kuuman glögin tai vaikkapa hehkuviinin.

Vuokrattavana olevien mökkien koko on noin 5,6 m², minkä lisäksi mökin viereen saa teltan tai katoksen. Paikat vuokrataan koko joulutorin ajaksi. Telttapaikkojen hinta on 250 € ja katospaikkojen hinta 200 €. Hinnat sisältävät alvin. 

 

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen:

Marja Kultanen, torivalvoja
marja.kultanen(at)lappeenranta.fi tai 0400658 291