Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut etsii esiintyjiä vuoden 2024 kesäkonsertteihin
1.2.2024

Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut etsii esiintyjiä vuoden 2024 kesäkonsertteihin

Lappeenrannan kaupunki etsii jälleen esiintyjiä kesäkonsertteihin.

Lappeenranta Events -sivuston kautta tehtävä sähköinen haku on avoinna 2.2.–3.3.2024, ja esiintyjäksi voi hakea kaikkien esittävän taiteen alojen artistit ja ryhmät. Konsertteihin valituille esiintyjille ilmoitetaan valinnasta perjantaihin 22.3. mennessä.

Kesällä 2024 tulossa teemailtoja Satamatorilla

Lappeenrannan kaupungin tapahtumatuottaja Meri-Ellen Pystynen kertoo, että ensi kesänä perinteisten kesäkonserttien lisäksi toiveissa on myös järjestää erilaisia teemailtoja Satamatorilla.

– Pyrimme tänäkin vuonna löytämään hakijoista erityisiä kokonaisuuksia, joita yhdistää erilaisiksi teemakonserteiksi. Suosituiksi kesäkonserteiksi on esimerkiksi osoittautunut Satamatori LIVE raskaammalla musiikilla ja erityiset tanssiperjantait.

– Odotan, että minut yllätetään iloisesti hakemuksissa ja saamme konsertteihin jotain sensaatiomaisen upeaa, Pystynen toteaa.

Hiekkalinnalle ja Kauppatorille kaivataan erityisesti akustisia esiintyjiä

Kesän 2024 aikana kesäkonsertteja järjestetään Hiekkalinnalla, Satamatorilla, Kauppatorilla ja Joutsenon torilla. Viime vuosina toteutettu konserttialueiden profilointi on ollut menestys, ja eri konserttipaikoille haetaan tänäkin vuonna niihin sopivia esiintyjiä.

– Satamatorilla jatketaan hyväksi havaittua linjaa, eli konsertteja järjestetään erityisesti silloin, kun satamassa on ihmisiä liikkeellä ohjelmasta nauttimassa. Viikonloppukonsertteja järjestetäänkin Satamatorilla lähes joka viikonloppu kesä-elokuun välisenä aikana.

– Hiekkalinnalle ja Kauppatorille kaivataan erityisesti akustisia esiintyjiä, jotka pystyisivät ottamaan tapahtuma-alueen laajemminkin haltuunsa. Hiekkalinnahan on mitä ihanin miljöö järjestää osallistava ja liikuttava lastenkonsertti, Pystynen vinkkaa.

Kesäkonsertit käynnistyvät lauantaina 1.6. järjestettävällä Kesän avaus -tapahtumalla, ja niitä järjestetään elokuun loppuun saakka. Yhteensä haussa on lähes 100 kesäkonserttia ja niiden tarkempi ohjelmisto julkaistaan yleisölle toukokuun alkupuolella.

Lisätietoja:

Meri-Ellen Pystynen, Tapahtumatuottaja, Lappeenrannan kaupunki
meri-ellen.pystynen@lappeenranta.fi, puh. 040 687 7462