Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Lappeenrannan kaupunginteatterin tempaus Jaettu Kymppi IsoKristiinassa 23.9.
20.9.2019

Lappeenrannan kaupunginteatterin tempaus Jaettu Kymppi IsoKristiinassa 23.9.

Lappeenrannan kaupunginteatterin väki laittaa itsensä likoon juoksutempauksella maanantaina 23.9. klo 14 alkaen kauppakeskus IsoKristiinassa. Maaninkavaaralaiset juoksevat kauppakeskuksessa ja kaupungintalon ympäri Jaetun Kympin, eli kymmenen kilometrin lenkin yhteensä viiden hengen voimin.

Maaninkavaara Jaettu Kymppi_.pngLähtöpaikkana toimii kauppakeskus IsoKristiinan Raatimiehenkadun puoleinen sisäänkäynti. Juoksijoina ovat Maaninkavaaran ohjaaja Sirpa Riuttala sekä näyttelijät Noora Koski, Jarno Hyökyvaara, Jussi Lankoski ja Netta Salonsaari. Lappeenrantalaiset ovat tervetulleita tsemppaamaan juoksijoita ja tapaamaan työryhmän jäseniä.

Facebookissa ja Instagramissa teatterin seuraajat voivat osallistua myös leikkimieliseen kisaan ja arvata, kauanko maaninkavaaralaisilta kuluu aikaa Jaetun Kympin juoksemiseen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vapaalippu yhteen Lappeenrannan kaupunginteatterin syyskauden esitykseen.

Tempauksella halutaan muistuttaa lähestyvästä Maaninkavaara-näytelmän ensi-illasta. Maaninkavaara on Miika Nousiaisen samannimiseen romaaniin pohjautuva näytelmä, joka käsittelee kestävyysjuoksua, suomalaista urheiluhulluutta sekä kiperiä perhesuhteita. Tragikoomisen Maaninkavaaran ensi-ilta on lauantaina 5.10. teatterin pienellä näyttämöllä.

Veikkaa kauanko maaninkavaaralaisilla kuluu aikaa Jaetun Kympin juoksemiseen ja voita vapaalippu: 

Facebookissa

Instagramissa

Lue lisää Maaninkavaarasta:
https://lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto