Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Lappeenrannan kesäteatteri esittää – Rajaton rakkaus, taivaallinen musiikkikomedia
13.1.2023

Lappeenrannan kesäteatteri esittää – Rajaton rakkaus, taivaallinen musiikkikomedia

Lappeenrannasta kotoisin oleva Pertti Sveholm palaa kotikonnuilleen ohjaamaan kesäteatterinäytelmän Rajaton rakkaus.

Rajaton rakkaus on rakkaudentäyteinen, komediallinen, edesmenneiden suomalaisartistien musiikilla rytmitetty musiikkinäytelmä. Kuolinsyyntutkija Anna Harjun (Miia Nuutila) päivä alkaa tavanomaisesti rutiinitöissä. Päivittäisen rutiinin rikkoo rajan tuolta puolen saapuva parivaljakko, ylioptimistinen Olavi (Puntti Valtonen) ja vastarannan kiiski Topi (Tatu Siivonen), jotka haluavat Annan selvittävän edesmenneiden suomalaisartistien kohtaloita.

Maanittelujen jälkeen rutiininomaiseen elämäänsä kyllästynyt Anna suostuu ja alkaa satumainen matka kohti tuntematonta. Annan ja Olavin välillä sinkoilevat ihastuksen kipinät muuttuvat pikkuhiljaa rakkaudeksi, joka on samaan aikaan ehdottoman kiellettyä ja toisaalta täysin oikeutettua. Syyt artistien ennenaikaisiin poismenoihin löytyy ja Annalle annettu tehtävä saadaan päätökseen. Anna ei kuitenkaan kuulu taivas asukkien vakiojoukkoon ja rakastavaiset tiedostavatkin, että ennen pitkää heidän tiensä eroavat, ellei jokin käsittämätön tapahtumasarja saata heitä yhteen ikuisesti.

Sydämellisen musiikkinäytelmän rooleissa nähdään Miia Nuutila, Puntti Valtonen, Tatu Siivonen, Nina Tapio, Antti Paavilainen ja Anna-Maria Paadar. Käsikirjoituksen on laatinut Mika Räinä, ohjauksesta vastaa Pertti Sveholm, musiikin on sovittanut Antti Paavilainen ja koreografian luonut Anna-Maria Paadar. Puvustuksesta vastuussa on Jarkko Valtee. Live musiikista vastaa AP Band.

Näytökset Lappeenrannan kesäteatterissa 27.6.- 5.8.2023 Esityksen kesto noin 2 h + väliaika n. 20 min.

Lisätiedot:

Polartuotanto Oy
Carina Ahti
carina.ahti@polartuotanto.fi
040-5716100
www.lappeenrannankesateatteri.fi