Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Pallon liikuntahallin ja Kahilanniemen terveysliikuntasalin voi varata omaan käyttöönsä viikonlopuiksi aiempaa edullisemmin Varaamon kautta
19.11.2019

Pallon liikuntahallin ja Kahilanniemen terveysliikuntasalin voi varata omaan käyttöönsä viikonlopuiksi aiempaa edullisemmin Varaamon kautta

Lappeenrannan Pallon liikuntahallin ja Kahilanniemen terveysliikuntasalin viikonlopun käyttövuorot ovat nyt asukkaiden varattavissa aiempaa edullisemmin. Viikonlopulle sijoittuva tunnin mittainen vuoro kustantaa kummassakin kohteessa 23 euroa, kun varauksen tekee tilanvarauspalvelu Varaamon kautta.

Varaamon projektipäällikkö Harri Konttilan mukaan keskustan läheisyydessä sijaitsevat Pallon ja Kahilanniemen tilat soveltuvat niin perheiden kuin harrastajaporukoidenkin käyttöön.

Pallon liikuntahalli1_405x228.jpgPallossa on täysikokoinen koripallokenttä ja salibandykaukalo sekä välineet yhdelle sulkapallokentälle.

– Varaajan käytössä on erilaisia sisäurheiluvälineitä, ja Pallon halli soveltuu esimerkiksi salibandyn ja koripallon lisäksi mainiosti myös erilaisiin ryhmäliikuntatilaisuuksiin tanssiharrastuksista pilatekseen ja joogaan.

– Jos tuot mukanasi pöytiä ja tuoleja, hallissa voi järjestää myös myyjäiset, sisämessut tai kutsutilaisuuksia. Sisäjalkineita tulee kuitenkin käyttää, jotta lattia säilyy hyväkuntoisena muillekin käyttäjille.

Kahilanniemen terveysliikuntasalissa on kuntosalilaitteita, jotka soveltuvat Konttilan mielestä erinomaisesti kevyempään käyttöön.

– Terveysliikuntasalista löytyy muun muassa soutulaitteita, kuntopyörää, jalkaprässiä, kuntopalloja, kahvakuulia, pieniä käsipainoja sekä käsi- ja jalkalihasten harjoittamiseen tarkoitettuja kuntolaitteita. Saliin mahtuu helposti parikymmentäkin yhtäaikaista treenaajaa, Konttila sanoo.

Kahilanniemen tl-sali_402x301.pngVaraamossa tarjolla myös muita tiloja

Konttila iloitsee, että Pallon ja Kahilanniemen tilojen viikonloppuhinnat on tuotu sopivalle tasolle, sillä Varaamon tarkoituksena on tukea ja tarjota tiloja asukkaiden omaehtoiseen harrastamiseen kodin ulkopuolella.

– Varaamossa on myös muita mukavia tiloja tarjolla. Esimerkiksi kotitalousluokissa kaikenlainen joululeipominen ja perheiden yhteiset pikkujoulut ovat helposti järjestettävissä. Myllysaaren saunassa voi oma porukka rauhoittua ja nauttia keskellä kaupunkia Saimaan rannalla.

– Ja jos laulattaa, niin mikään ei vedä vertoja Lönnrotin koulun juhlasalin akustiikalle. Parille sadalle henkilölle sopivassa tilassa voi järjestää siten vaikka oman joulukonsertin.

Lisätietoja:

Lappeenrannan Varaamo, projektipäällikkö Harri Konttila
puh. 040 663 0071, harri.konttila(a)lappeenranta.fi

Pallon liikuntahalli Varaamossa (kuva 1)

Kahilanniemen terveysliikuntasali Varaamossa (kuva 2)

Varaamo Lappeenranta: https://varaamo.lappeenranta.fi/