Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Pate Mustajärvi konsertoi Lappeenrannassa 8.10.2022
23.9.2022

Pate Mustajärvi konsertoi Lappeenrannassa 8.10.2022

Pate Mustajärvi saapuu Lappeenrantaan lokakuun alussa. Muusikkolegenda konsertoi Lappeenrannan kaupunginteatterin Suurella näyttämöllä lauantaina 8.10.2022 kello 19. Vierailuesitys on osa Tämä(kin) tarina on tosi -teatterisalikiertuetta. Pate Mustajärvi kuva Mika Ankkuri.

Kulunut vuosi on ollut heinäkuussa 66 vuotta täyttäneelle Pate Mustajärvelle työntäyteinen. Popedan 35 esiintymistä sisältäneen festarikesän päätyttyä Pate Mustajärvi suuntasi katseensa takaisin soolouraan ja lähti jatkamaan viime keväänä käynnistynyttä Tämä(kin) tarina on tosi -teatterisalikiertuettaan.

– Se klassinen sanonta, että ei ole vapaa-ajan ongelmia pätee kyllä mun kohdalla erityisen hyvin tänä vuonna, naurahtaa Mustajärvi.

Helmiä ja hittejä yli 40-vuotiselta soolouralta

Syksyn soolokiertueen settilista koostuu Mustajärven musiikillisista helmistä ja hiteistä miehen yli 40-vuotisen soolouran varrelta.

Esitystä värittävät Mustajärven väkevän tarinalliset muistelot ja Ari ”Kankku” Kankaanpään taidokas kitarasäestys. Väliajallisen konsertin kesto on noin kaksi tuntia.

Lisää tulevasta konsertista voi lukea Pate Mustajärven haastattelusta: Musiikkia ja vanhanajan tarinankerrontaa - Pate Mustajärvi Lappeenrannassa la 8.10.

Teksti: Ikurin Turpiini Oy
Kuva: Mika Ankkuri

Pate Mustajärvi – tämä(kin) tarina on tosi

LA 8.10. klo 19
Liput 35 €
Lisätiedot Pate Mustajärvi - tämä(kin) tarina on tosi - Lappeenrannan teatteri (lprteatteri.fi)
Liput PATE MUSTAJÄRVI - TÄMÄ(KIN) TARINA ON TOSI, 08.10.2022 19:00, Lappeenrannan kaupunginteatteri, suuri näyttämö, LAPPEENRANTA | lippu.fi