Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Ryanairin talvikauden lennot Lappeenrantaan perutaan koronapandemian vuoksi
16.10.2020

Ryanairin talvikauden lennot Lappeenrantaan perutaan koronapandemian vuoksi

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair oli suunnitellut lentävänsä talvikaudella neljä reittiä Lappeenrantaan: Milanon Bergamosta, Berliinistä, Budapestista ja Münchenin lähellä sijaitsevasta Memmingenistä.

Ryanair Lpr lentokentällä_Minna Kivistö 430x223.jpgKoronapandemian ja muuttuvien rajoitusten takia nämä lennot perutaan, mutta ne aloitetaan  uudelleen kesäkaudella 2021.
Lisäksi Wienin reitti avataan huhtikuussa.

- Koronapandemia ja varsinkin jatkuvasti muuttuvat matkustusrajoitukset tekevät tilanteesta hyvin vaikean niin lentoyhtiöille, lentokentille kuin matkustajillekin, sanoo Lappeenrannan lentoaseman toimitusjohtaja Eija Joro.

- Kun vapaa-ajan matkustus alkaa taas elpyä, uskomme, että matkustajat etsivät ennen kaikkea lomakohteita, joissa ei ole ruuhkaa tai suuria väkijoukkoja.

- Juuri sitä Saimaa, Euroopan neljänneksi suurin järvialue, voi tarjota. Me noudatamme kaikkia ohjeita ja suosituksia Lappeenrannan lentokentällä, jotta matkustaminen on miellyttävää sekä turvallista.

- Ryanairin edulliset hinnat kannustavat kokeilemaan jotain uutta, ja kaunis suomalainen järviseutu on juuri sitä. Lähin järvi on vain kahden kilometrin päässä Lappeenrannan lentokentältä, joten loman aloitus ilman ruuhkia on helppoa, Joro jatkaa.

 

Lisätiedot:

Lappeenrannan lentoasema Oy

Eija Joro, toimitusjohtaja
+358 40 5022411
eija.joro@lppairport.fi

Eelis Eskelinen, Hallituksen puheenjohtaja
+358 400 372 153
eelis.eskelinen@lppairport.fi