Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Sataman Syystulet valaisevat Lappeenrannan sataman syksyisiin väreihin lauantaina 24.9.
21.9.2022

Sataman Syystulet valaisevat Lappeenrannan sataman syksyisiin väreihin lauantaina 24.9.

Lappeenrannan satama valaistaan syksyn väreihin lauantaina 24.9. klo 19 alkaen, kun Sataman Syystulet loihtivat syystunnelmaa valojen ja tulen avulla.Lappeenrannan satama syysväreissä.

Lappeenrannan kaupungin tapahtumatuottaja Karri Heinon mukaan kaikille avoimen ja maksuttoman tapahtuman keskiössä on sadoilla ulkotulilla valaistu kävelyreitti satamasta Myllysaareen.

– Myllysaaressa yleisö pääsee ihailemaan LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden Kristiina Kajasteen ja Mari Koskelan toteuttamaa kaupunkiaiheista hiekkakakkuvalotaideteosta.

– Kävijät voivat myös osallistua teoksen jatkorakentamiseen ja somistamiseen, ja paikan päällä on siihen tarvittavia apuvälineitä tarjolla. Myös omia hiekkaleluja ja -työkaluja voi toki ottaa kotoa mukaan.

Sataman Syystulissa nähdään tulitaidettakin, kun Taidekoulu Estradi ihastuttaa tulishow’llaan Satamatorilla klo 19.30. Lisäksi Rantapuistossa voi tutustua asukkaiden yhdessä tuottamiin valotaideteoksiin, jotka olivat esillä Sataman valot -tapahtumassa elokuun loppupuolella.

Lisätietoja:

Tapahtumatuottaja Karri Heino
puh. 040 637 1779, karri.heino@lappeenranta.fi