Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Hobby Hop – Exploring Hobbies in Lappeenranta tuo esille harrastusmahdollisuuksia
8.4.2024

Hobby Hop – Exploring Hobbies in Lappeenranta tuo esille harrastusmahdollisuuksia

Osana Lappeenrannan kulttuurin unelmavuotta 2024 toteutetaan Hobby Hop – Exploring Hobbies in Lappeenranta -tapahtuma 18.4. klo 14–16 kaupungintalon lämpiössä ja valtuustosalissa yhteistyössä NordConnect Project:n kanssa.

Tilaisuus pidetään englanniksi. Tapahtumassa on mukana eri toimijoita niin kulttuurin kuin liikunnan taholta esittelemässä harrastusmahdollisuuksia ja toimintaa Lappeenrannassa.

NordConnect:n tavoitteena on maahanmuuttajien integroitumisen tukeminen ja yrittäjyyteen kannustaminen, yhteisöllisyyden syventäminen ja kulttuurien välisen vuoropuhelun edistäminen.

Lappeenrannan kulttuurin unelmavuosi 2024 – Osallisuutta ja hyvinvointia kaupunkilaisille yhtenä tavoitteena on kulttuurin arvostuksen ja näkyvyyden lisääminen ja osallisuuden sekä hyvinvoinnin mahdollistaminen kulttuurin kautta. Tahdomme yhteistyössä edistää moninaisuutta ja tarjota mahdollisuuden tutustua harrastusmahdollisuuksiin Lappeenrannassa, toteaa Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori Anni Pellikka.

– Kutsumme kaikki mukaan löytämään uusia harrastusmahdollisuuksia! Esillä tapahtumassa on tarjontaa luovasta taiteesta urheiluun, jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Olitpa sitten uusi tulokas tai paikallinen asukas, tule tutustumaan Lappeenrannan tarjoamaan harrastusten ja aktiviteettien kirjoon, Pellikka lisää.

Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille, aikuisille, lapsille sekä perheille.

Ohjelma:

Lappeenrannan kaupungintalo (aula 01-kerros)

  • klo 14–15 Harrastukset Lappeenrannassa

Lappeenrannan kaupungintalo (Valtuustosali)

  • klo 15 Kulttuurijohtaja Anu Talka: Tilaisuuden avaus

  • klo 15.10 Hankekoordinaattori Anni Pellikka: Lappeenrannan kulttuurin unelmavuosi 2024

  • klo 15.20 Projektipäällikkö Rozabela Singh: Esittelyssä NordConnect, siltojen rakentaminen ja maahanmuuttajien voimaannuttaminen - yhdistetään voimamme, jotta voimme jatkaa yhdessä vaikuttamista!

  • klo 15.30 Projektikoordinaattori Oona Roisko: Harrastamisen Suomen malli

  • klo 15.40 Koordinaattori Anita Pölönen: Kesäajan toimintaa ja tulevia tapahtumia Lappeenrannassa

Lisätiedot:

Hankekoordinaattori Anni Pellikka
puh. 040 559 0710
anni.pellikka@lappeenranta.fi