Etusivu/Tilat ja alueet

Tilat ja alueet

Lappeenrannasta toimivia tapahtumatiloja löytyy niin ulkona kuin sisälläkin järjestettäville suurille ja pienille tapahtumille.

Ulkoilmatapahtumat ovat kaupungissamme usein sijoittuneet joko kaupungin ydinkeskustassa kaupungintalon edustan Kansalaistorille, viehättävän Lappeen Marian kirkon viereiselle Marianaukiolle tai Satamatorille ja Rantapuistoon. Ulkoilmatapahtumien suosiossa ovat myös olleet Lappeenrannan historiallisen Linnoituksen alueet. Sieltä löytyvät Pusupuisto romanttisine esiitymislavoineen, Linnoituksen vallien väliin hienosti toteutettu katettu kesäteatteritila, Linnoituksen keskellä Katariinan tori, kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone, Linnoitusniemen kauniit valli-, nurmi- ja ranta-alueet sekä Linnoituksen kärjessä oleva Suomen suurin ja korkein Hiekkalinna-alue.

Suuriin urheilutapahtumiin ja yleisötilaisuuksiin soveltuu erinomaisesti sinisestä mondo-radastaan kuuluisa, aivan ydinkeskustassa sijaitseva, Kimpisen urheilukeskus. Festareille on tarjolla myös tähän tarkoitukseen erinomaisesti sopiva Huhtiniemen hiihtokeskus ja sen vieressä oleva leirintäalue.

Sisätiloja löytyy niin pienille kuin suurillekin tapahtumille. Suurille tilaisuuksille löytyvät hienot tapahtumapuitteet Lappeenrannan Urheilutalolta, Jäähallilta tai Lappeenrannan kaupungintalon upeasta Lappeenranta-salista. Myös keskustan kirkot tarjoavat helposti saavutettavat ja upeat puitteet tiloja kaipaaville. Keskikokoiset ja pienemmät sisätilat löytyvät Lappeenrannan kaupungintalon vierestä Lappeenrannan teatterin kahdesta salista sekä Musiikkiopiston salista. Kaikki tilat sijaitsevat kätevästi kaupungin ydinkeskustassa, hyvien palvelujen ja majoitustilojen äärellä.

Tutustu ohesta kaupungin tiloihin ja alueisiin sekä niiden varauskäytäntöihin! Huom. tila- ja aluekortteja päivitetään sivustolle lisää. Koko tarjonnasta saat lisätietoa tapahtumapalveluista.