Etusivu/Meillä tapahtuu/Kaupungin tapahtumat/Sataman valot

Valohaaste

Sataman Valot 2023 haastaa sinut ja tiimisi (ystävät, perhe, koulu- tai työkaverit) toteuttamaan omannäköisenne varjostimen osaksi suurempaa yhteisöllistä valotaideteosta valaisemaan Rantapuistoa. Tämä haaste ei aseta toteutustavallesi rajoitteita, eikä etenkään mielikuvituksellesi.

Suosi kierrätystä ja rakenna varjostimesi mistä tahansa materiaalista. Huomioithan, että yhteisöllinen valotaideteos valaisee Rantapuistoa aina syyskuun loppuun saakka, joten on hyvä rakentaa varjostin myös syksyisen sään kestävästä materiaalista!

 

TOIMI NÄIN:

1. Nouda kuvan mukainen valoroikka lainaksi Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkistä 19.8.2023 mennessä

Lappeenrannan kaupunki
Asiakaspalvelukeskus Winkki
Lappeenrannan kaupungintalon 1. kerros
Villimiehenkatu 1 

Kuva lainattavasta valoroikasta.

2. Olet mukana Sataman Valojen yhteisöllisessä valohaasteessa allekirjoittamalla lainaamista koskevan sopimuksen.

3. Suunnittele ja valmista unelmiesi varjostin ja pujota se johtoa pitkin valoroikkaan siten, että varjostimen yläosa jää lepäämään lampun kantaosaan (6 cm leveä). 

4. Pakkaa varjostimesi pahvilaatikkoon, jotta sen kuljetus helpottuu ja se säilyy ehjänä matkallaan kohti Sataman Valot -tapahtumaa

5. Tuo suunnittelemasi varjostin Lappeenrannan kaupungintalon asiakaspalvelukeskus Winkkiin 23.8.2023 kello 16 mennessä.

6. Tule paikalle Lappeenrannan kesäkauden päättävään Sataman Valot -tapahtumaan, 26.8.2023 jossa varjostimesi on nähtävillä osana yhteisöllisen valohaastetta!