Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Lappeenrannan kaupunginorkesteri esittää 3.4.: Kulttuurin unelmavuosi – Orkesteri lähelläsi
27.3.2024

Lappeenrannan kaupunginorkesteri esittää 3.4.: Kulttuurin unelmavuosi – Orkesteri lähelläsi

Tule rohkeasti konserttiin, ylläty ja ihastu!

Keskiviikkona 3.4. Orkesteri lähelläsi -konsertissa Lappeenranta-salissa kuulemme pieninä alkupaloina helposti lähestyttäviä kappaleita klassisesta viihteeseen ennen tulevia konserttikokemuksia suurempien teosten maailmassa. Tuo mukaasi ystäväsikin, jos hän ei ole vielä orkesteriamme kuullut. Juontajana ja matkaoppaanasi toimii intendentti Milko Vesalainen.

Orkesteri jalkautuu myös kauppakeskus IsoKristiinaan: tule kuulemaan meitä torstaina 4.4. klo 14 ja 16 kulttuurin unelmavuoden kulttuuritupsahduksina!

Kulttuurin unelmavuonna 2024 kulttuuri näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia kulttuuritupsahdusten merkeissä. Lappeenrannan kulttuurin unelmavuosi on kulttuurin monimuotoisuutta juhliva yhdessä tekemisen vuosi. Se nostaa esille paikallisia taiteentekijöitä ja kulttuuritoimijoita ja kannustaa kaupunkilaisia kulttuurin pariin. Teemavuosi vahvistaa kulttuuria elinkeinona ja luo pohjaa tapahtuma-alan kasvulle. Kulttuuri lisää hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Kulttuurin unelmavuosi – Orkesteri lähelläsi

Ke 3.4.2024 Lappeenranta-sali klo 19
Johtaa Erkki Lasonpalo
Juontaa Milko Vesalainen
Kaupunginorkesterin ohjelmassa jokaiselle jotakin, poimintoja orkesterin ohjelmistosta.
Liput 10 €

Konsertin kesto n. tunti, ei väliaikaa.

Lisätiedot:

Milko Vesalainen, Intendentti – Lappeenrannan kaupunginorkesteri
puh. 040 547 8706, milko.vesalainen@lappeenranta.fi

Kaikki kevään 2024 konsertit löytyvät verkkosivuiltamme: www.lprorkesteri.fi