Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Lappeenrannan kaupunginteatterin uusi etuklubi Elämysten etujoukot tarjoaa rajoitetun erän viiden euron hintaisia pääsylippuja teatteriin
5.12.2023

Lappeenrannan kaupunginteatterin uusi etuklubi Elämysten etujoukot tarjoaa rajoitetun erän viiden euron hintaisia pääsylippuja teatteriin

Etuklubin ideana on tarjota matalalla kynnyksellä ja huokeaan viiden euron hintaan teatterielämyksiä.

Lappeenrannan kaupunginteatteri on perustanut uuden etuklubin Elämysten etujoukot. Etuklubin ideana on tarjota matalalla kynnyksellä ja huokeaan viiden euron hintaan teatterielämyksiä. Vastineeksi teatteri toivoo katsojien jakavan teatterikokemuksiaan somessa hastagilla #lprteatteri tai jättämällä palautetta teatterielämyksestä palautekanavan kautta. 

Lappeenrannan kaupunginteatterin johtaja Helka-Maria Kinnunen kertoo, että Elämysten etujoukot -kerhon tavoitteena on saada myös uusia kävijöitä teatteriin.

– Moni ehkä empii teatterilipun ostamista, jos ei tunne esityksen sisältöä tai rahasta on tiukkaa. Kaverisuositus voi silloin olla paras suositus. Teatteriin voi liittyä taidemuotona ja sosiaalisena tilanteenakin ennakkoluuloja, joita hälventämään tarvitsemme innostuneiden teatterissakävijöiden apua.

Kinnunen toivoo, että etujoukkolaisia voisi hyödyntää myös palveluiden parantamisessa. Ajatuksena on esimerkiksi kutsua etujoukkolaisia ja muita teatterin ystäviä tapaamaan teatterin johtoa kehitysideoiden merkeissä.  

– Toivomme myös vilkasta keskustelua etujoukkojen kanssa siitä, miten voimme parantaa teatterin saavutettavuutta, sitä että meille olisi helppoa ja kutsuvaa tulla.

Elämysten etujoukot -kerho ei vaadi kirjautumista tai liittymistä mihinkään, vaan toimii mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Etujoukko-kampanjoista ilmoitetaan aina erikseen Lappeenrannan kaupunginteatterin verkkosivuilla ja somekanavilla.

Ensimmäisenä kampanjana on Kemiaa-näytelmän esitys keskiviikkona 3.1. klo 19. Viiden euron hintaisia teatterilippuja on tarjolla Pienen näyttämön eturivin verran, eli 26 kappaletta. Etuhintaiset liput tulevat myyntiin keskiviikkona 13.12. klo 10.00 verkkokauppaan lippu.fi. Liput ovat ostettavissa lipputyypillä Etujoukot. Ostorajoitus on kaksi kappaletta per asiakas. Lippuja ei voi vaihtaa toiseen esitykseen.

Teatteriesityksen jälkeen Lappeenrannan kaupunginteatteri kannustaa etujoukkolaisia jakamaan tunnelmia teatterielämyksestään sosiaalisessa mediassa hastagilla #lprteatteri tai jättämällä palautetta teatterin palautekanavaan.

Lue lisää Kemiaa-näytelmästä: Kemiaa - Lappeenrannan teatteri (lprteatteri.fi)

Kuule ensimmäisenä Lappeenrannan kaupunginteatterin uutisista ja eduista tilaamalla uutiskirje: Tilaa uutiskirje (creamailer.fi)  

Teatterin palautekanava: Kaupunginteatteri - Anna palautetta - Lappeenrannan palautepalvelu (lappeenranta.fi)