Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Marianne-karkin 75-vuotisjuhliin haetaan nyt yhdistyksiä pop up -kahviloiden pitäjiksi
17.6.2024

Marianne-karkin 75-vuotisjuhliin haetaan nyt yhdistyksiä pop up -kahviloiden pitäjiksi

Kaikkien tuntema ikisuosikki Marianne-karkki viettää tänä vuonna 75-vuotissyntymäpäiväänsä. Sen kunniaksi Lappeenrannan kaupunki ja Fazer kutsuvat kaikki viettämään Mariannen synttäreitä Lappeenrannan Pusupuistoon torstaina 15.8.2024 klo 16–20.

Koko perheen tapahtumaa vietetään pikniktunnelmissa ja mukana on esimerkiksi paikallisten tuottajien ruokatarjontaa ravintolapäivän hengessä sekä erilaisia esityksiä ja Marianne-pukukilpailu.

Pop up -kahviloiden haku

Lappeenrannan kaupunki hakee Mariannen synttäreille yleishyödyllisiä, esimerkiksi kulttuurin tai hyväntekeväisyyden parissa toimivia yhdistyksiä, pitämään pop up -kahviloita. Yhdistykset voivat pitää tapahtumassa kahvilaa ravintolapäivän tapaan ja kerätä näin samalla varoja toimintaansa. Yhdistyksen toiminnassa tulee näkyä Lappeenrannan kulttuurin unelmavuoden arvot, kuten osallisuus ja yhteisöllisyys.

– Juhlan kunniaksi tarjottaviin voi hakea inspiraatiota vaikkapa Mariannen mauista ja näin osaltaan juhlistaa tätä päivänsankaria, Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori Tuulia Ahokas kertoo.

Kahviloihin liittyvää lisätietoa:

  • Toimijat hoitavat itse tarvittavat lupa-asiat ja ilmoitukset

  • Toimijat vastaavat itse jätehuollosta

  • Toimijat tuovat pisteellensä tarvittavan/vaadittavan alkusammutuskaluston

  • Toimijat tuovat mukanaan kaiken tarvitsemansa kaluston, kuten teltat, pöydät, penkit, vesikanisterit ym.

  • Pop up -teltat ja taittopöydät sopivat kalusteeksi. Teltoissa kuitenkin huomioitava asianmukaiset painot ja kiinnitykset. Ei kiilauksia

  • Ei autoja tai muita raskaita rakennelmia, jotka vaurioittavat nurmea

  • HUOM! Pisteillä ei ole käytössä sähköä tai vesipistettä

Hakuaikaa on 31.7. asti. Ilmoittautumiset vastaanottaa sekä lisätietoa tapahtumasta ja mahdollisuudesta osallistua antaa Lappeenrannan kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori Tuulia Ahokas.

Lisätietoja:

Tuulia Ahokas, Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori
Puh. 0408440252, tuulia.ahokas@lappeenranta.fi