Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Sataman valojen Ysäriperjantai valloittaa satamatorin perjantaina 30.8. – illan pääesiintyjänä Pandora
23.5.2024

Sataman valojen Ysäriperjantai valloittaa satamatorin perjantaina 30.8. – illan pääesiintyjänä Pandora

Lappeenranta 375 -juhlaviikot huipentuvat perinteiseen Sataman valot -tapahtumaan satamatorilla ja Rantapuistossa.

Edellisvuosista poiketen kesän päätöstapahtuma on tänä vuonna kaksipäiväinen. Maksutonta koko perheelle suunnattua tapahtumaa vietetään 30.–31.8.

Sataman valojen ensimmäisen päivän teemana on 90-luku ja luvassa onkin nostalginen Ysäriperjantai. Perjantain tapahtuma toteutetaan yhteistyössä sataman alueen yrittäjien kanssa. Lappeenrannan kaupungin tapahtumatoiminnan koordinaattori Riikka Hjelt on erittäin tyytyväinen Ysäriperjantain ohjelmaan.

– Olemme koonneet ohjelman, joka vie kävijät varmasti takaisin 90-luvun tunnelmiin.

– On mahtavaa, että tapahtuma laajenee, kun sen suosiokin on selvästi kasvanut viime vuosina. Ysäriperjantai ja sen esiintyjät tuovat tapahtumaviikonloppuun uudenlaista energiaa – unohtamatta kuitenkaan perinteistä lauantain ohjelmaa.

Ohjelmassa ysärihittejä ja sirkustaidetta

Ysäriperjantain tapahtumakattauksen päättää legendaarinen 90-luvun hittinimi Pandora.

– Tapahtumakansa pääsee kunnolla virittäytymään Sataman valojen tapahtumaviikonlopun tunnelmaan, kun Pandoran kaltainen energinen esiintyjä päättää perjantai-illan hittibiiseillään, Hjelt hehkuttaa.

Ysäriperjantaina kuullaan myös hittejä DJ Frankilta, DJ Maccelta ja DJ Pertsalta. Tämän lisäksi satamatorilla nähdään hohtavaa sirkustaidetta Veronica Dolhainin ja Joonas Meurosen esittämänä.

Ohjelma tarkentuu vielä myöhemmin ja muutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja:

Riikka Hjelt, tapahtumatoiminnan koordinaattori
Puh. 040 669 3767, riikka.hjelt@lappeenranta.fi