Etusivu/Meillä tapahtuu/Ajankohtaista/Uusi Elämysten etujoukot -kampanja tulossa: näe Kierros ke 7.2. vain viidellä eurolla
1.2.2024

Uusi Elämysten etujoukot -kampanja tulossa: näe Kierros ke 7.2. vain viidellä eurolla

Lappeenrannan kaupunginteatteri perusti viime vuonna uuden etuklubin Elämysten etujoukot. Lämpimän vastaanoton saaneen etuklubin ideana on tarjota matalalla kynnyksellä ja huokeaan viiden euron hintaan teatterielämyksiä. Vastineeksi teatteri toivoo katsojien jakavan teatterikokemuksiaan somessa hastagilla #lprteatteri tai jättämällä palautetta teatterielämyksestä palautekanavan kautta.

Seuraavana Elämysten etujoukot -kampanjana on Kierros-niminen näytelmä keskiviikkona 7.2. klo 19.00.

Viiden euron hintaiset teatteriliput tulevat myyntiin maanantaina 5.2.2024 klo 10.00 verkkokauppaan lippu.fi. Liput ovat ostettavissa lipputyypillä Etujoukot. Ostorajoitus on kaksi kappaletta per asiakas. Lippuja ei voi vaihtaa toiseen esitykseen. Etuhintaisia lippuja on myynnissä 25 kappaletta.

Elämysten etujoukot -kerho ei vaadi kirjautumista tai liittymistä mihinkään, vaan toimii mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Etujoukko-kampanjoista ilmoitetaan aina erikseen Lappeenrannan kaupunginteatterin verkkosivuilla ja somekanavilla.

Teatteriesityksen jälkeen Lappeenrannan kaupunginteatteri kannustaa etujoukkolaisia jakamaan tunnelmia teatterielämyksestään sosiaalisessa mediassa hastagilla #lprteatteri tai jättämällä palautetta teatterin palautekanavaan.

 

Lue lisää näytelmästä: Kierros - Lappeenrannan teatteri (lprteatteri.fi)

Kuule ensimmäisenä Lappeenrannan kaupunginteatterin uutisista ja eduista tilaamalla uutiskirje: Tilaa uutiskirje (creamailer.fi)  

Teatterin palautekanava: Kaupunginteatteri - Anna palautetta - Lappeenrannan palautepalvelu (lappeenranta.fi)