Etusivu/Järjestä tapahtuma/Suunnittelu

Suunnittelu

Lappeenrannan sataman vilinää.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä pätee myös tapahtuman järjestämiseen. Tapahtuman suunnitteluun liittyy tapahtumatyypistä riippumatta paljon huomioitavia asioita.

Tuote kuntoon!

Tapahtumaa suunniteltaessa tulee lähteä siitä että se on tuotteena hyvä. Tapahtuman tulee perustua vahvaan sisällön osaamiseen ja tarjottavan tulee olla riittävissä määrin omaperäistä ja laadukasta. Tapahtuman tulee myös erottua edukseen muista vastaavanlaisista tapahtumista.

Tapahtuman kohderyhmän pitää olla selvillä ja ajankohta pitää olla yleisön, yhteistyökumppanien ja sisällöntuottajien näkökulmasta oikea. Tapahtuman tulee synnyttää hyvää yhteishenkeä ja yhteenkuuluvuutta. Yleisölle tarjottavien oheispalvelujen tulee olla myös kunnossa. Kun nämä asiat ovat kunnossa, niin voi jo ryhtyä organisoimaan toimintaa.

Apua ja neuvoa tapahtumapalveluilta

Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut tarjoaa neuvoa ja tukea tapahtumien järjestämiseen. Olemme koonneet tälle sivustolle tapahtumajärjestäjiä varten myös kattavan tietopaketin tapahtumaprosessin etenemisestä ja siihen kuuluvista asioista.

Ota yhteyttä, yhteystiedot näet klikkaamalla tästä!