Etusivu/Järjestä tapahtuma/Suunnittelu/Majoitus

Majoitus

Majoituksen selvittämiseen tulee kiinnittää huomiota, varsinkin, jos odotat kävijöitä Lappeenrannan ulkopuolelta tai jos esimerkiksi tapahtuma on pitkäkestoinen. Kävijöiden ohella majoitus tulee suunnitella myös esiintyjille ja muulle henkilöstölle tarpeen vaatiessa.

Mahdollisista majoituspaikoista tulee informoida potentiaalisia majoitusta tarvitsevia etukäteen, jotta osallistuminen ei kaadu yösijan puuttumiseen.

Vinkkejä majoitukseen Lappeenrannassa

Lappeenrannan monipuolinen hotellivalikoima majoittaa sinut ja vieraasi haluamallasi tavalla. Hotelleja löytyy keskustan sykkeestä, golfkentän ja muiden aktiviteettien laidalta sekä luonnonkauniiden Saimaan maisemien ääreltä. Hotellimme myös tukevat tapahtumia ja tarjoavat loistavat puitteet erilaisiin kokouksiin tai yritystilaisuuksiin.

Suuret tapahtumat ja kulttuuripalvelujen ohjelmistot houkuttelevat kävijöitä ja matkailijoita Etelä-Karjalaan. Muista siis tehdä omat ennakkovarauksesi ajoissa, että saat sovittua haluamasi majoituspaikan. Muista informoida myös tapahtumasi yleisöä ajoissa majoitusvaihtoehdoista.

Tutustu Lappeenrannan hotellivaihtoehtoihin ja tee varaus hotellin omien sivujen kautta:

Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät VisitLappeenrannan ja GoSaimaan sivuilta.

Tarvitsetko apua tai neuvoa?

Ole yhteydessä tapahtumapalveluihin. Yhteystiedot näet klikkaamalla tästä!