Etusivu/Järjestä tapahtuma/Suunnittelu/Lipunmyynti ja muu myynti tapahtumassa

Lipunmyynti ja muu myynti tapahtumassa

Jos myyt tapahtumaasi pääsylippuja, suunnittele lipunmyynti huolella. Yleensä lippuja voi ostaa ennakkoon lippupisteistä ja myyntipaikoista.

Järjestäjän tulee suunnitella, missä lippuja myydään, minkä hintaiset ne ovat ja onko erilaisia lipputyyppejä (esim. alennukset ja edut). Tarvitaan tietoa lipunmyynnin järjestämisestä.

Lappeenrannassa  valtakunnallisena lipunmyyntipisteenä toimii Lippupiste, jonka paikalliset myyntipisteet toimivat K-Citymarketissa (Toikansuontie 4, 53500 Lappeenranta) ja Kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuoneella (Kristiinankatu 20 53900 Lappeenranta).

Lippuja myydään usein myös itse tapahtumapaikalla tai sen yhteydessä. Suunnittele siis myös lipunmyynti tapahtumapaikalla. Mieti myyntipaikan sijaintia, opasteita ja henkilöstötarvetta. Joskus lipunmyyntipiste toimii myös rannekkeenvaihtopisteenä tai lippujen tarkastuspaikkana.

Muu myynti

Lipunmyynnin ohella tapahtumassa voidaan myydä myös erilaisia palveluja. Erilaisista myyntipisteistä voi ostaa erilaisia tuotteita tai näytteilleasettajat voivat muilla tavoin markkinoida palvelujaan. Mahdolliset myyntipaikat tulee suunnitella ja hinnoitella etukäteen. Järjestäjä vastaa paikkojen vuokraamisesta ja sopimisesta yritysten kanssa.

Tarvitsetko apua tai neuvoa?

Ole yhteydessä tapahtumapalveluihin. Yhteystiedot näet klikkaamalla tästä!